OM | FILM | HISTORIE | KLIP | DVD

Peter/Henrik Film blev etableret i 1984 af Peter Nielsen og Henrik Mikkelsen: Ved et sammenfald af tilfældigheder kom drengene i en alder af bare 17 år ud for en begivenhed som kom til at præge deres opvækst og senere livsbane.Peter Nielsen og Henrik Mikkelsen, 2006.

Den skæbnesvangre episode fandt sted i den ene af drengenes barndomshjem: Under leg, opdagede de ved et tilfælde et smalfilmskamera, og før end nogen nåede at reagere, havde de indspillet og klippet deres første film. De to unge fyre var som besatte af denne nye interesse – og snart lykkedes det dem at få fingre i et videokamera og et par tomme VHS-bånd. Myndighederne gjorde ikke noget for at stoppe drengene, og i løbet af få måneder var situationen så meget ude af kontrol, at de havde indspillet og redigeret ydeligere to film.

Frem til 1987 producerede selskabet 17 film i forskellige genrer som action, komedie, science fiction og gys.

I 2004 påbegyndte man et større restaureringsarbejde af det meget omfattende originalmateriale. Resultatet blev udsendt i 2006 i form af et DVD-bokssæt med samtlige selskabets titler, inkl. den første film i rækken,'Cabman og Dødens Pile', i en helt ny udgave.

I foråret 2006 startede et nyt filmprojekt som havde til formål at udbygge og forbedre filmen 'Mad Monster Movie' fra 1985. Denne helt nye SPECIAL EDITION foreligger nu som 2-disk DVD.

I foråret 2008 arbejdes der på et nyt PETER/HENRIK FILM-projekt.2008 Peter/Henrik Film